Image
Andreas Koch.
Andreas Koch. Bild: NCC

NCC rekryterar ny kommunikationsdirektör

Bolag NCC har utnämnt Andreas Koch till ny kommunikationsdirektör och medlem i koncernledningen. Han kommer närmast från motsvarande position i det nordiska omsorgsföretaget Attendo och tillträder senast i november 2024.
Publicerad den 14 Maj 2024

Andreas Koch har de senaste 20 åren arbetat i olika chefsbefattningar inom kommunikationsområdet. Han är för närvarande kommunikations- och IR-direktör på Attendo. Tidigare erfarenheter inbegriper kommunikationschef för investmentbanken Carnegie samt IR-chef för stålbolaget SSAB och konsumentföretaget Essity.
– Jag ser fram emot att samarbeta med Andreas Koch och är glad över att ha rekryterat en erfaren, engagerad kommunikationsdirektör. God kommunikation med alla intressenter är avgörande för att vi framgångsrikt ska kunna fortsätta att utveckla NCC, Tomas Carlsson, vd för NCC.
– NCC är en komplex verksamhet som kräver många perspektiv och jag ser verkligen fram emot att lära känna företaget och vara med och utveckla kommunikationen i NCC under kommande år, Andreas Koch, tillträdande kommunikationsdirektör, NCC.

Andreas Koch ersätter Maria Grimberg som, vilket tidigare meddelats, har beslutat sig för att lämna NCC för andra uppdrag.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbanken Nords vd om hållbarhetssamarbetet: "Man måste stycka elefanten i bitar"

Ekonomi/Finansiering Den gröna energiomställningen är avgörande för att stabilisera den skenande klimatutvecklingen. Som bromskloss står ett eftersatt fastighetsbestånd och ett ansträngt makroekonomiskt och geopolitiskt läge där hållbarhet nedprioriteras. Anneli Sjömark är vd för Sparbanken Nord och hon anser att nyckeln till att lyckas med omställningen och den gröna energiomställningen stavas "samverkan".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige