Image

NCC hyr ut i Torsplan

Uthyrning NCC Property Development har tecknat hyresavtal med Coffeehouse by George i Torsplan, den nya kontors- och handelsfastigheten som NCC bygger i nya Hagastaden.
Publicerad den 4 April 2012
Torsplan. Bild: NCC Property Development. Bild: NCC
Torsplan. Bild: NCC Property Development.

Torsplan blir den första nya kommersiella fastigheten i den nya stadsdelen Hagastaden och beräknas stå klar 2013/2014. Fastigheten har tolv våningar, varav två under jord, och rymmer 22 000 kvadratmeter kontor och 8 000 kvadratmeter handel och service.
– Vi har ett flertal förhandlingar på gång i Torsplan. Coffeehouse by George kompletterar servicen i huset där vi nu har hyrt ut 70 procent av handelsytorna. De övriga hyresgästerna är Pris Xtra, Systembolaget, apotekskedjan Doc Morris och en asiatisk restaurang, säger Fredrik Hemborg regionchef på NCC Property Development.
– Nya Hagastaden är en ny spännande marknad för oss. Vår etablering i centrala Torsplan har stor potential och vi ser fram emot att servera nya gäster här, säger George Challma, etableringsansvarig på Coffeehouse by George.

Byggnaden uppförs med höga ambitioner för att minimera miljöpåverkan och kommer att certifieras som Green Building och kommer att miljöklassas för nivå Excellent enligt det internationella miljöcertifieringssystemet Breeam.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige