Image
Na-Kd öppnar på nytt i Helsingborg.
Na-Kd öppnar på nytt i Helsingborg. Bild: Na-Kd

Na-Kds först återkomst – återvänder till Söder

Uthyrning Onlinebaserade modejätten Na-Kd har under året öppnat pop-up-butiker runt om i hela landet och under våren även i Helsingborg och nu står det klart att de kommer tillbaka till Söder i Helsingborg.
Publicerad den 10 Oktober 2019

– Helsingborgs butiken på Söder var en riktig hit. Vi hade väldigt många besökare och vi har därför lyssnat på våra nöjda besökare, och bestämt oss för att komma tillbaka, säger Christoffer Wannberg på Na-Kd.

Det är första gången som Na-Kd valt att komma tillbaka till en butik som de tidigare varit i. Na-Kd är ett utav Europas tjugo snabbast växande företag, grundades 2015 och har fortsatt att växa månad för månad genom att skapa de allra hetaste modetrenderna och synas globalt med influencers och kändisar världen över.
– Vi ser verkligen framemot att välkomna Na-Kd tillbaka hos oss på Söder, säger Lotta Engvall, centrumledare för Söder. Att de dessutom öppnar i anslutning till vårt 1-års kalas och stannar året ut för för årets alla festligheter - kan inte bli bättre. Att hitta nya sätt att skapa intresse och driva flöden av människor är oerhört viktigt & Na-Kds sätt att attrahera och nå sin målgrupp ligger helt rätt i tid.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige