Image
Hufvudstaden hyr ut till MQ Marqet i Göteborg.
Hufvudstaden hyr ut till MQ Marqet i Göteborg. Bild: Hufvudstaden

MQ Marqets första flaggskeppsbutik i Göteborg city öppnar i Femman

Uthyrning MQ Marqets nya strategi bygger på ökat fokus på e-handel och färre fysiska butiker. I Göteborg city är det butiken i Hufvudstadens Femman i Nordstan som varumärket väljer att satsa på och detta blir kedjans flaggskeppsbutik i centrala Göteborg.
Publicerad den 15 Juni 2020

– Vi är mycket glada över att MQ Marqet väljer Femman för sin cityetablering i Göteborg. Deras starka koncept med produkter för både dam och herr är ett bra komplement till befintligt utbud i Femman, säger Emanuel Westin, chef Affärsutveckling butik på Hufvudstaden.

– Det är väldigt glädjande att vi får möjlighet att starta upp bolaget på nytt och fortsätta resan som påbörjats. Kombinationen av Femmans läge och butiksmix är perfekt för oss. Vi ser fram emot att fortsätta välkomna både nya och gamla kunder, säger Ingvar Larsson, vd på MQ Marqet.

MQ Marqet är en konceptbutikskedja som erbjuder dam- och herrmode med nya spännande produktkategorier anpassat för dagens flexibla arbetsliv. Butiken i Femman ligger på gatuplan och är cirka 400 kvadratmeter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige