Image
Moomin Arabia öppnar butik i Göteborg.
Moomin Arabia öppnar butik i Göteborg. Bild: Moomin Arabia

Moomin Arabia öppnar sin första butik i Göteborg

Uthyrning Den 25 april öppnar Moomin Arabia en butik för Muminprodukter hos Vasakronan på Vallgatan 22 i Göteborg. Butiken blir den första i Göteborg och tredje i Sverige.
Publicerad den 16 April 2024

Nyligen stod det klart att Sephora och Arkivet etablerar sig i Arkaden i Fredstan i Göteborgs innerstad. I direkt närhet flyttar nu även Moomin Arabia in i ett eftertraktat butiksläge på Vallgatan 22. Butiken, som är Moomin Arabias första i Göteborg. Butiken ligger i det område som en rad fastighetsägare börjat kalla Fredstan. Vasakronan är största fastighetsägare i området och blir även hyresvärd åt Moomin Arabias butik.
– Som fastighetsägare har vi en viktig uppgift att jobba för att stärka upplevelsen för de som rör sig i staden. Det gör vi bland annat genom att skapa rätt mix i utbudet längs ett stråk eller i ett område. Moomin Arabia är ett starkt varumärke som kompletterar utbudet jättebra och på så sätt bidrar till en attraktiv innerstad, säger Kristina Pettersson Post, chef Göteborg.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige