Image

Modehus i världsklass till Stockholm

Uthyrning Modehuset Chanel, som har haft CBRE som rådgivare, öppnar till våren sin första nordiska butik, hos Hufvudstaden i Bibliotekstan, Stockholm.
Publicerad den 15 September 2015

Våren 2016 öppnar Chanel sin första butik i Norden i en av Hufvudstadens fastigheter i centrala Stockholm. Butiken omfattar en yta om cirka 170 kvadratmeter på adressen Birger Jarlsgatan 7 i Bibliotekstan.

- Hufvudstadens målsättning är att i centrala Stockholm och centrala Göteborg erbjuda framgångsrika butiks- och kontorshyresgäster de bästa affärslägena. Vi är därför mycket stolta över att Chanel har valt att etablera sig hos Hufvudstaden i Bibliotekstan, säger Ivo Stopner, vd för Hufvudstaden.

Etableringen av Chanel är helt i linje med Hufvudstadens strategi att utveckla området kring Biblioteksgatan. Med en centralt placerad Chanel flagship store kommer Bibliotekstan ytterligare att stärka sin ställning som en av Skandinaviens främsta shoppingdestinationer.

CBRE har varit rådgivare till Chanel.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Wanngård (S): "The sky is not the limit"

Stockholm Så ser finansborgarrådet Karin Wanngård (S) i Stockholm på hur bostadsbyggandet ska kunna ta fart igen. Samtidigt erkänner hon att stadens egna mål på ett stort antal bostäder i stadens egna bolag är svåra att nå. – Vi är i en lyckosam situation i Stockholm, med privata fastighetsbolag som är välkapitaliserade, säger hon.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige