Image
Maria Sahlén.
Maria Sahlén. Bild: Nordika

Maria Sahlén blir finanschef på Nordika

Bolag Nordika meddelar att Maria Sahlén har utsetts till ny finanschef. Hon har över 20 års erfarenhet av finansiellt ledarskap och kommer att stärka Nordikas förmåga att hantera fondverksamhet med institutionella investerare från flera jurisdiktioner.
Publicerad den 17 Juni 2024

Maria Sahlén arbetade senast som COO på Urban Partners/NREP i Sverige, där hon hade olika uppgifter inom gruppen och var en del av den operativa ledningsgruppen. Dessförinnan arbetade Maria Sahlén inom finansiella tjänster på PWC Sverige, där hon avslutade sin karriär som partner och chef för bank- och kapitalmarknader.
– Med den ökande komplexiteten i vår roll som förvaltare av institutionella fonder har behovet av toppkompetens blivit ännu viktigare. Vi är övertygade om att Maria, med sin omfattande erfarenhet och engagemang, kommer att vara en värdefull tillgång i att navigera denna komplexitet och fortsätta leverera hög kvalitet, säger Gabriel Cronstedt, medgrundare och COO.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så efterfrågat är det statliga stödet för omvandling av lokaler

Ekonomi/Finansiering Under tre månader har kommuner kunnat söka stöd för planläggning av småhus och omvandling av lokaler till bostäder. Fastighetssverige har tittat närmre på hur eftersökt stödet har varit.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige