Image

Lundbergs hyr ut till TGR

Uthyrning Fastighets AB L E Lundberg har tecknat hyresavtal med danska TGR som öppnar en butik i Linden köpcentrum i Norrköping.
Publicerad den 14 November 2012
Lindens köpcentrum. Bild: Lundbergs. Bild: Lundbergs
Lindens köpcentrum. Bild: Lundbergs.

Butiken i Linden öppnar den 17 november 2012.

- Vi är glada att kunna presentera ett butikskoncept som inte finns sedan tidigare i Östergötland. Det stärker ytterligare Norrköping City som shoppingdestination, säger Christer Saletti, chef kommersiella lokaler i Norrköping hos Fastighets AB L E Lundberg.

- Vi har länge sökt rätt läge i Norrköping och det känns mycket stimulerande att få öppna vår 17:e butik i just Norrköping City, säger Christel Hanning på TGR.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Exklusivt med globala investeraren: Här kommer de satsa krutet framöver

Bolag Fastighetssverige har fått en exklusiv intervju med två företrädare för Nuveen Real Estate, en av världens största fastighetsförvaltare och investerare. Den europeiska fastighetschefen Randy Giraldo berättar om investerarens strategi på marknaden och det stora fokuset det kommande decenniet, medan den nordiska transaktionschefen Oscar Maltesen kommenterar synen på svenska fastigheter, de mest intressanta segmenten och prisjusteringen de väntar på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige