Image

Lundbergs hyr ut till Dansakademien

Uthyrning Fastighets AB L E Lundberg har tecknat ett hyresavtal med Dansakademien som innebär att dansverksamheten i Norrköping flyttar till moderna lokaler i kvarteret Linden i centrala Norrköping.
Publicerad den 25 Juni 2013
Annons
Image
Köpcentrumet Linden. Bild: Lundbergs
Köpcentrumet Linden.

Uthyrningen omfattar cirka 420 kvadratmeter med en avtalstid på fem år. Dansakademien flyttar in i sina nya lokaler i augusti 2013.

- Lokalens unika läge med egen entré från Drottninggatan motsvarar ambitionen i vår verksamhet och hjälper oss att ytterligare stärka vår position på marknaden, säger Caroline Havenslätt, ägare av Dansakademien.

Köpcentrumet Linden är en del av Norrköpings främsta shoppingdestination, Norrköping City. Tillsammans med grannarna Spiralen och Domino rymmer Linden cirka 160 butiker och restauranger. Bland Lindens hyresgäster märks sedan tidigare Åhléns, MQ och Johnells.

- Vi ser en utveckling där konsumenten önskar att bredda sin upplevelse vid besök på våra handelsplatser. Att kunna erbjuda rörelseaktiviteter i samband med mat eller shoppingbesök är något som tidigare visat sig vara en god kombination och vi tror på fortsatt utveckling i samma riktning, säger Fredrik Ljung, förvaltare kommersiella lokaler på Fastighets AB L E Lundberg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"En del budprocesser har dragit iväg"

Bolag Folksam är en av Sveriges största kapitalförvaltare. De köpte nyligen en samhällsfastighet i Helsingborg från Skanska för omkring 200 miljoner kronor. Folksam har en uttalad strategi att öka innehavet i fastigheter. Fastighetsdirektören Lars Johnsson ger en djup inblick i verksamheten i en intervju med Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY