Image

Lundbergs hyr ut till Dansakademien

Uthyrning Fastighets AB L E Lundberg har tecknat ett hyresavtal med Dansakademien som innebär att dansverksamheten i Norrköping flyttar till moderna lokaler i kvarteret Linden i centrala Norrköping.
Publicerad den 25 Juni 2013
Köpcentrumet Linden. Bild: Lundbergs
Köpcentrumet Linden.

Uthyrningen omfattar cirka 420 kvadratmeter med en avtalstid på fem år. Dansakademien flyttar in i sina nya lokaler i augusti 2013.

- Lokalens unika läge med egen entré från Drottninggatan motsvarar ambitionen i vår verksamhet och hjälper oss att ytterligare stärka vår position på marknaden, säger Caroline Havenslätt, ägare av Dansakademien.

Köpcentrumet Linden är en del av Norrköpings främsta shoppingdestination, Norrköping City. Tillsammans med grannarna Spiralen och Domino rymmer Linden cirka 160 butiker och restauranger. Bland Lindens hyresgäster märks sedan tidigare Åhléns, MQ och Johnells.

- Vi ser en utveckling där konsumenten önskar att bredda sin upplevelse vid besök på våra handelsplatser. Att kunna erbjuda rörelseaktiviteter i samband med mat eller shoppingbesök är något som tidigare visat sig vara en god kombination och vi tror på fortsatt utveckling i samma riktning, säger Fredrik Ljung, förvaltare kommersiella lokaler på Fastighets AB L E Lundberg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige