Image
Ulrika von Wachenfeldt.
Ulrika von Wachenfeldt. Bild: Lansa Fastigheter

Lansa rekryterar ny projektchef

Karriär Lansa rekryterar Ulrika von Wachenfeldt till den nya rollen som projektchef.
Publicerad den 17 April 2020

Det gröna fastighetsbolaget Lansa Fastigheter har växt snabbt sedan starten 2016. Affärsidén att förvärva, förvalta och utveckla moderna bostadsfastigheter i kranskommuner runt storstäderna och i regioner där näringslivet har en stark tillväxt, har varit framgångsrikt. Idag har företaget en fastighetsvolym på tre miljarder kronor och en produktportfölj på cirka 1,5 miljarder. Det vill man fördubbla inom de närmaste åren, bland annat genom en ännu större satsning på projektmarknaden.

– Som en förstärkning i det arbetet har vi rekryterat Ulrika von Wachenfeldt som ny projektchef. Hon kommer att ansvara för att de projekt vi förvärvar och genomför håller hög standard och kvalitet och uppfyller våra kriterier på trygga bostäder med stort hållbarhetsfokus, säger vd Claes Malmkvist.

Ulrika von Wachenfeldt har över 20 års erfarenhet från bostads- och fastighetsmarknaden. Senast kommer hon från Härryda kommun utanför Göteborg, där hon varit projektansvarig för kommunens egna fastighetsbestånd. Dessför innan jobbade hon många år med projektutveckling på Skanska och som projektledare inom bygg- och fastighet på Sweco.

– Jag brinner för att utveckla bostäder och skapa bra boendemiljöer för människor att trivas i. Jag inspireras av att skapa trygga och attraktiva bostadsprojekt där våra boende trivs och mår bra, här har jag mycket tankar och erfarenhet att bidra med, säger Ulrika von Wachenfeldt.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige