Image
Landia köper i Tyresö.
Landia köper i Tyresö. Bild: New Property

Landia köper i Tyresö

Transaktioner Landia köper industrifastigheten Strömfallet 1 i Tyresö av hyresgästen Tyresö Rör.
Publicerad den 23 Mars 2021
Annons
Image

Rådgivare till säljaren var New Property Transaktion.

Fastighetsbolaget Landia har ingått avtal om förvärv av fastigheten Strömfallet 1, med adress Strömfallsvägen 53–59 i Tyresö. Säljare är VVS-företaget Tyresö Rör, som också kvarstannar som hyresgäst i en del av fastigheten.

New Property Transaktion var säljarens rådgivare och tillträde skedde omgående. Fredrik Leifland, vd på New Property:
– Vi ser ett fortsatt stort intresse och hög aktivitet kring den här typen av fastigheter för lättare industri och logistik i bra lägen. Det gäller både överlåtelser mellan fastighetsbolag och, som i detta fall, att en brukare och hyresgäst är säljare.

Strömfallet 1 omfattar totalt cirka 1 980 kvadratmeter uthyrbar area, med en handfull olika hyresgäster. Fastigheten ligger i Pettersboda industriområde, knappt två kilometer från Tyresö centrum.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

New Property på Branschguiden

New Property tar ett brett grepp på fastigheter och lokaler. Vi skapar och genomför stora och små fastighetstransaktioner över hela landet samtidigt som vi är Sveriges främsta uthyrningskonsult – med fokus på Stockholm. Det är ett stort arbetsfält som betyder att vi kan öppna fler dörrar till en god affär. Och – att vi har resurser att hjälpa dig från idé till slutförande.

Läs mer om New Property på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Fastigheten som är lättast att sälja är..."

Ekonomi/Finansiering Från nettoköpare till nettosäljare. Andra halvan av 2022 ändrade spelplanen, men transaktionerna fortsätter berättar Henrik Roderhult, regionchef, Värdering och Strategisk Analys på Newsec. Det som väntar är en marknad där avkastningskraven stiger. Han avslöjar också vilken slags fastighet som kommer bli lättast att sälja framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige