Image

Kunskapsporten köper fastighet av kyrkan i Malmö

Transaktioner På fastigheten, som omfattar cirka 4 000 kvadratmeter, finns det gamla församlingshemmet och dessutom förskoleverksamhet i tillfälliga lokaler som drivs av Malmö kommun.
Publicerad den 12 Januari 2016

Avsikten är att renovera den gamla byggnaden och komplettera med en nybyggnation, eventuellt för förskola, LSS eller äldreboende.

- Fastigheten har ett mycket fint läge nära några av Malmös mest expansiva områden, Hyllie och Svågertorp. Den stora tomtytan skapar betydande möjligheter att kunna bidra med kreativa miljöer för utbildning, friskvård, äldreboende och företagande, säger Joakim Ollén, vd för Kunskapsporten.

Tillträde sker den första februari.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige