Image
Kungsleden hyr ut till restaurang Vivaldi på Finnslätten i Västerås.
Kungsleden hyr ut till restaurang Vivaldi på Finnslätten i Västerås. Bild: Kungsleden

Kungsleden hyr ut på Finnslätten i Västerås

Uthyrning Kungsledens kluster Finnslätten i Västerås utvecklas för att möta morgondagens behov och locka fler högteknologiska företag till området. En del i detta är att utöka serviceutbudet. Nu hyr Kungsleden ut 432 kvadratmeter till restaurangen Vivaldi på fastigheten Finnslätten 1 som öppnar en italiensk restaurang med bageri och café.
Publicerad den 18 November 2021
Annons
Image

– Många av våra hyresgäster på Finnslätten är ledande i sin bransch. För att de ska kunna vara en attraktiv arbetsgivare och locka morgondagens talanger och för att Finnslätten ska vara en attraktiv plats för fler världsledande högteknologiska företag är service i området en viktig pusselbit. Vi ser därför öppningen av Vivaldi som ett stort steg i rätt riktning och något som kommer att ge området ett lyft, säger Mats Eriksson, Regionchef Mälardalen, på Kungsleden.

Vivaldi har tillträtt lokalen som ligger centralt på Finnslätten och öppnar upp restaurang, bageri och café före årsskiftet.
– Vi följer utvecklingen på Finnslätten och ser en stor potential i att driva den här typen av verksamhet i området. Vi ser fram emot att öppna väldigt snart och hälsar våra gäster välkomna, säger Andreas Eroglu, ägare på Vivaldi.

Området ska växa med nya verksamhetslokaler, service, restauranger, mötesplatser, parker, skolor och boenden. Antalet arbetstillfällen har redan idag ökat från 5 000 till närmare 10 000 och i framtiden kommer runt 40 000 arbetande att röra sig i området.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna i Västerås

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Västerås, som med sina 156 838 invånare är landets sjunde största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige