Image
Kristian Isberg, ny vice vd för HSB Göteborg.
Kristian Isberg, ny vice vd för HSB Göteborg. Bild: HSB

Kristian Isberg ny vice vd för HSB Göteborg

Bolag Styrelsen för HSB Göteborg har utsett Kristian Isberg till vice vd. Kristian är idag verksam som affärsområdeschef Bygg, Fastighet & Förvaltning på HSB Göteborg och behåller den rollen parallellt med det nya uppdraget.
Publicerad den 18 Juni 2024

– Kristian är en uppskattad ledare på HSB Göteborg och har levererat starka resultat inom sina ansvarsområden. Med sin långa erfarenhet från branschen och kännedom om vår verksamhet kommer han att bli en tillgång i sin nya roll på HSB Göteborg, säger Lena Carlberg, ordförande HSB Göteborg.

Kristian Isberg har arbetat på HSB Göteborg sedan 2015 i olika ledande positioner. Han sitter idag i koncernledningen i egenskap av affärsområdeschef för Bygg, Fastighet & Förvaltning.

– Som vice vd kommer Kristian att bli en nyckelspelare när det kommer till strategiska frågor och utvecklingen av verksamheten. Jag har ett stort förtroende för honom och ser fram emot att arbete med Kristian i hans nya roll, säger Lars Göran Andersson, vd på HSB Göteborg.

Tillsättningen av en vice vd görs eftersom den planerade sammanslagningen mellan HSB Göteborg och HSB Malmö och andra viktiga strategiska frågor tar mycket tid och resurser i anspråk för vd Lars Göran Andersson. Därför tog styrelsen beslutet att stärka upp organisationen med en ny roll som vice vd.

– Jag är tacksam för att jag har fått förtroendet av HSB Göteborgs styrelse och ser nu fram emot att fortsätta utveckla HSB Göteborgs verksamhet och arbeta för att den planerade sammanslagningen med HSB Malmö går enligt plan, säger Kristian Isberg, ny vice vd på HSB Göteborg.

Kristian Isberg tillträdde rollen som vice vd i juni 2024.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige