Image
Relier har förmedlat försäljningen på Berga.
Relier har förmedlat försäljningen på Berga. Bild: Relier

Köper tomställt lager i Helsingborg

Transaktioner Strömbergs Properties köper en tomställd lagerfastighet på Berga Industriområde i Helsingborg.
Publicerad den 29 Oktober 2020

Relier har förmedlat försäljningen av fastigheten Helsingborg Dolken 6 genom överlåtelse av samtliga aktier i bolaget Vita Dolken 6 AB.

Fastigheten är en tomställd lagerfastighet på expansiva Berga Industriområde med en uthyrbar area om 3 050 kvadratmeter fördelat på lager och kontor. Säljare är ett privat bolag som använt fastigheten för eget bruk. Köpare är Strömbergs Properties AB som kommer använda fastigheten för sin egen verksamhet, Strömbergs Pgross, som levererar förpackningssortiment, köksutrustning och arbetskläder.

– Detta förvärv är vi mycket nöjda med eftersom det ger oss möjlighet att expandera verksamheten i Öresundsregionen helt enligt vår målsättning, säger Jakob Bedrosian, vd för Strömbergs Pgross.

Tillträde skedde den 21 oktober.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Utvecklingen i Heba har varit och är väldigt bra"

Bolag Fastighetssverige diskuterar med branschveteranen Sören Härnblad som är 75 år gammal. Han var tidigare Hebas styrelseordförande. Så här mycket tid lägger Sören Härnblad på att följa marknaden nu för tiden och så här ser han på bostadsbristen i Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY