Image

Kommunikationschef tar plats i Stenas ledningsgrupp

Karriär Cecilia Fredholm är ny kommunikationschef för Stena Fastigheter i Malmö. Samtidigt blir hon en del av företagets högsta ledning.
Publicerad den 25 Januari 2018
Cecilia Fredholm. Bild: Stena Fastigheter
Cecilia Fredholm.

Cecilia Fredholm började på Stena Fastigheter i Malmö som kommunikatör 2014 för att sedan bli chef för kommunikation och social hållbarhet. I januari i år tillträdde hon sin tjänst som kommunikationschef för koncernen Stena Fastigheter.

– Jag gillar att företaget styrs utifrån en tydlig värdegrund och med ett långsiktigt perspektiv, det gör att vi stärker de städer vi finns i. Social hållbarhet är en självklar del av kärnverksamheten och affärsnyttan hos oss, säger hon.

– Stena Fastigheter har gått från att vara ett förvaltande fastighetsbolag till att vara en stark aktör inom hållbar stadsutveckling. Cecilia har en bred kompetens inom kommunikation och social hållbarhet som vi behöver på den resan, säger Cecilia Fasth, vd för Stena Fastigheter.

Cecilia Fredholm påbörjar sitt arbete som kommunikationschef samtidig som Stena Fastigheter får en ny vd och koncernchef i Cecilia Fasth. Både Cecilia Fredholm och Cecilia Fasth tar plats i ledningsgruppen. Ny i ledningen är också Niclas Melander, vd för Stena Bygg.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige