Image

KLP Fastigheter anställer

Bolag KLP har genomfört två nyrekryteringar. Anna Haara har anställts som chef för projekt och teknik och Hans Elander har anställts som fastighetstekniker.
Publicerad den 1 November 2016

KLP har genomfört två nyrekryteringar. I rollen som chef för projekt och teknik har Anna Haara anställts. Tjänsten innebär en bred roll med ansvar för såväl stora projekt som löpande driftverksamhet. Hon kommer från en tjänst som projektsamordnare/upphandlare på Akademiska Hus där hon varit involverad i ett flertal projekt, bland annat nybyggnadsprojekt såsom Nya Arkitekturhögskolan, Kungliga Musikhögskolan och tillbyggnad av GIH. Anna Haara är både byggnadsingenjör och jurist vilket bidrar väl till den kunskapsbredd som erfordras i KLP:s organisation.

KLP har också rekryterat Hans Elander som fastighetstekniker. Han har lång erfarenhet från Folksam men kommer närmast från Newsec. Hans Elander har gedigen erfarenhet av kommersiella fastigheter liknande KLP:s fastighetsbestånd.

– Det är glädjande att vi nu förstärker KLPs organisation med två erfarna och kompetenta medarbetare. Vi är ständigt aktiva med att söka nya förvärv och arbetar parallellt med spännande idéer för utveckling av befintligt bestånd. Vi har just avslutat ombyggnaden av Vasateatern och arbetar med projektidéer för två av våra befintliga fastigheter. Det är därför viktigt för oss att ha en god bemanning för expansion, säger Anette von Mentzer, ansvarig för KLP:s svenska verksamhet.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi kan höja budet – om ni säljer"

Bolag Lennart Sten om manövern som ledde till seger i budstriden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY