Image
Bild: Istock

Kallebäck Property Invest utser Malin Lövemark till ny vd

Bolag Styrelsen i Kallebäck Property Invest har utsett Malin Lövemark till ny vd. Hon tillträder sin tjänst den 1 september. Nuvarande vd Maarit Nordmark har begärt entledigande av sin tjänst som verkställande direktör för bolaget.
Publicerad den 26 Augusti 2022

Maarit Nordmark har meddelat styrelsen att hon önskar att avgå från sin vd-tjänst den 31 augusti 2022 för att ta emot en annan position inom näringslivet.

Styrelsen har beslutat att utse civilingenjör Malin Lövemark till ny vd för Kallebäck Property Invest. Malin Lövemark har en gedigen erfarenhet från den svenska fastighetsbranschen sedan 1990-talet och besitter väl de kunskaper och erfarenheter som krävs för att arbeta som vd för bolaget, anser styrelsen. Maarit Nordmark kommer att fortsätta som konsult under en övergångsperiod och ge Malin Lövemark den överlämning som hon behöver för att bolagets verksamhet ska kunna fortsätta som tidigare.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige