Image
Martin Larsson.
Martin Larsson. Bild: K-Fastigheter

K-Fastigheters Martin Larsson blir ny styrelseordförande i Jefast

Bolag Vid Jefast Holdings årsstämma valdes Martin Larsson in som styrelseordförande. Martin Larsson efterträder grundaren och ägaren Bo Jertshagen, som fortsatt är majoritetsägare och styrelseledamot. Martin Larsson är finanschef och vice vd i K-Fastigheter och har gedigen erfarenhet inom fastighet- och finanssektorn.
Publicerad den 20 Juni 2022

Martin Larsson har lång erfarenhet inom bankvärlden, där han jobbat med både nationell och internationell bankverksamhet. Sedan 2018 är han finanschef på K-Fastigheter och även vice vd sedan 2019. Innan dess var han chef för Danske Banks finanscenter i Malmö.
– Jefast fortsätter sin utvecklingsresa och vi är väldigt glada att få in Martin i vår styrelse för att tillföra ytterligare kompetens. Vi har funnits sedan 1977 då min pappa Bo grundade bolaget och det gäller att ständigt arbeta med att förbättra vårt familjeföretag. Med Martin som ny styrelseordförande ser vi framemot att fortsätta jobba långsiktigt och strategiskt med Jefast, säger Cassandra Jertshagen, vd och styrelseledamot.
– Jag ser med spänning fram emot att få vara en kugge i den verksamhet som Bo skapat och som Cassandra ytterligare vidareutvecklat inte minst avseende Jefast fantastiska satsning på Söder i Helsingborg, en satsning som det krävts både stort hjärta och engagemang att genomföra, säger Martin Larsson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Hovrätten: Skottlossning och termosbomber är inte skäl till vräkning

Juridik Besittningsrätten ska vara stark. Men hur stark får den vara? Den frågan kan man ställa sig efter Svea hovrätts dom där MKB försökt vräka en hyresgäst i Malmö. De boende i lägenheten har kopplingar till kriminella nätverk konstaterar både hyresnämnden och hovrätten. Trots det tolkas hyreslagstiftningen som att det inte går att vräka hyresgästerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige