Image
Jacob Karlsson.
Jacob Karlsson. Bild: Axel Ohlsson

K-Fastigheter köper specialist på golvavjämning

Transaktioner K-Fastigheters dotterbolag K-Prefab har förvärvat GH Sydgolv, en specialist på avjämning av betonggolv. GH Sydgolvs verksamhet stärker K-Prefabs erbjudande till sina kunder av betongstommar. GH Sydgolv omsätter cirka 50 miljoner kronor på årsbasis med ett 20-tal anställda.
Publicerad den 7 December 2021

– Vi har anlitat GH Sydgolv i flera av våra projekt och är imponerade av deras engagemang och kvalitetstänk. Förvärvet av GH Sydgolv passar bra in i vår strategi att bli en mer komplett partner till kunder som beställer stommar, montage och relaterade tjänster. GH Sydgolv kommer att utgå från sin bas i södra Sverige och jag bedömer att deras kunskap och nätverk kommer att göra oss bättre i hela vår verksamhet. Jag ser fram emot att välkomna nya medarbetare i början av 2022, säger Kaj Grönvall, vd för K-Prefab.
– Vi ser fram emot att bli en del av K-Prefab och det samarbete som finns med nuvarande och nya kunder. Som en del av K-Prefab har vi möjlighet att få nya kunder och projekt i södra Sverige samt bidra med vår kunskap och erfarenhet som kan utveckla K-Prefabs erbjudande, säger Michael Hallberg vd för GH Sydgolv.

K-Prefab AB köper 100 procent av aktierna i GH Sydgolv. Parterna har kommit överens om att inte offentliggöra köpeskillingen. Bolaget kommer att bedriva sin verksamhet under nuvarande namn och med nuvarande vd, Michael Hallberg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Finanschefens nya liv: "Försöker leva våra drömmar"

Karriär Efter 25 år valde finanschefen Åsa Lind att lämna Fabege för att istället ägna sig åt den lilla gården i Sörmland på heltid. "Jag har alltid varit intresserad av hållbarhetsfrågor – nu är det verkligen hållbarhet i praktiken."

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY