Image

Jula öppnar i Norrtälje

Uthyrning Jula väljer Norrteljeporten för sin etablering i Roslagen.
Publicerad den 11 Juni 2014
Annons
Image
Jula öppnar i nya Norrteljeporten. Bild: Nordrona
Jula öppnar i nya Norrteljeporten.

- Norrtälje med omnejd är en väldigt intressant marknad för vår del, en växande tätort och många fritidshus som används året runt i närheten och när det gavs möjlighet att komma in på bästa läget i Norrtälje, Norrteljeporten, var det inte långt från tanke till handling för vår del, säger Per-Eric Frost, etableringsansvarig på Jula, som i nuläget har 41 varuhus i Sverige, 20 i Norge och 11 i Polen.

- Vi är väldigt glada över att Jula har valt NorrteljePorten, det befäster ytterligare den här handelsplatsen styrka, säger Anders Eriksson, delägare i Nordrona Fastighetsbolag, ägare till området.

- Inom kort kommer vi dessutom att kunna presentera ännu fler starka aktörer till handelsplatsen.

Julas varuhus beräknas öppna under hösten 2015 och hela området beräknas vara färdigställt under 2016. Uthyrningsansvariga för hela projektet är Optimal.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ånäs om pandemins effekter: "Stor differentiering"

Bolag Atrium Ljungbergs vd om hur olika bolagets hyresgäster drabbats, och hur många miljoner man hittills lämnat i pandemirabatt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY