Image

Jula öppnar i Norrtälje

Uthyrning Jula väljer Norrteljeporten för sin etablering i Roslagen.
Publicerad den 11 Juni 2014
Jula öppnar i nya Norrteljeporten. Bild: Nordrona
Jula öppnar i nya Norrteljeporten.

- Norrtälje med omnejd är en väldigt intressant marknad för vår del, en växande tätort och många fritidshus som används året runt i närheten och när det gavs möjlighet att komma in på bästa läget i Norrtälje, Norrteljeporten, var det inte långt från tanke till handling för vår del, säger Per-Eric Frost, etableringsansvarig på Jula, som i nuläget har 41 varuhus i Sverige, 20 i Norge och 11 i Polen.

- Vi är väldigt glada över att Jula har valt NorrteljePorten, det befäster ytterligare den här handelsplatsen styrka, säger Anders Eriksson, delägare i Nordrona Fastighetsbolag, ägare till området.

- Inom kort kommer vi dessutom att kunna presentera ännu fler starka aktörer till handelsplatsen.

Julas varuhus beräknas öppna under hösten 2015 och hela området beräknas vara färdigställt under 2016. Uthyrningsansvariga för hela projektet är Optimal.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige