Image
Norrteljeporten.
Norrteljeporten. Bild: Nordrona

Optimal etablerar nya aktörer i Norrteljeporten

Uthyrning Med hjälp av aktörer som bildar ett starkt bilkluster har Optimal nu fyllt den första etappen av Norrteljeporten 2.
Publicerad den 17 November 2018
Annons
Image
Dominika Andrae. Bild: Optimal.
Dominika Andrae.

I och med tecknandet av finska Kamux är nu etapp ett i Norrtäljeporten 2 stängd. Den finske aktören är ett företag specialiserat på försäljning av begagnade bilar och öppnar bolagets tredje etablering i regionen (Uppsala, Stockholm, Norrtälje). Förutom Kamux öppnar även Wärns Bil (Hyundai, Mekonomen), Carspect samt Waxy biltvätt under andra kvartalet 2019, vilka tillsammans bildar ett starkt bilkluster. Dessutom etablerar Nordic Wellness sin andra enhet i Norrtälje, i samma område.
I en period när den fysiska handeln har det tufft och många aktörer fokuserar på en digital närvaro har Optimal ändå lyckats attrahera ett antal starka hyresgäster till Norrteljeporten, i och med denna senaste uthyrning är nu det första huset fyllt, vilket innebär att hela området har cirka
25 000 kvadratmeter intressant handel.
- Det har inte uteslutande varit enkelt att arbeta med etableringar av fysiska hyresgäster men vårt team har varit ihärdiga och fokuserade i arbetet, vilket gett resultat. Norrtälje är en intressant marknad med hög tillväxttakt så vi är övertygade om att de som valt den här handelsplatsen kommer att lyckas väl. Med de här aktörerna kommer dessutom Norrteljporten att bli ännu intressantare för kommande etableringar, säger Dominika Andræ, partner och ansvarig för Norrtäljeporten på Optimal.

Optimal har varit delaktiga i utvecklingen och uthyrningen av Norrteljeporten från första spadtaget, området är idag en av Norrtäljes starkaste handelsplatser och det känns oerhört bra att ha varit med och utvecklat det så här långt, avslutar Dominika Andræ.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ånäs om pandemins effekter: "Stor differentiering"

Bolag Atrium Ljungbergs vd om hur olika bolagets hyresgäster drabbats, och hur många miljoner man hittills lämnat i pandemirabatt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY