Image
Henrik och Sven-Olof Johansson köper i Eskilstuna.
Henrik och Sven-Olof Johansson köper i Eskilstuna. Bild: Croisette

Johanssons köper i Eskilstuna

Transaktioner Henrik och Sven-Olof Fastigheter AB – ägt av Fastpartners Sven-Olof Johansson och hans son Henrik – köper drygt 5 000 kvadratmeter kontor och restaurang i Eskilstuna.
Publicerad den 17 December 2021

Croisette Real Estate Partners har varit säljrådgivare åt Vinsta Holding AB och Tyrbjörnen AB i samband med försäljningen av fastigheten Värdebrevet 1 i centrala Eskilstuna. Fastigheten har en total uthyrningsbar area om 5 128 kvadratmeter som främst utgörs av kontors- och restauranglokaler. Största hyresgäster är Nordea, Rådek och Pinchos. Köpare till fastigheten är Henrik och Sven-Olof Fastigheter AB.

– Vi är nöjda med försäljningen där både vi och säljaren är övertygad om att vi hittat en köpare till fastigheten som kommer att fortsätta att förvalta fastigheten väl. Det känns också kul att på så kort tid få förmedla ytterligare en centralt belägen fastighet i centrala Eskilstuna som är en geografisk marknad som attraherar ett allt större intresse från både lokala, regionala och nationella investerare, säger Jakob Eriksson, Senior Associate på Croisette Real Estate Partner.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Det blir Castellums fokus under nye vd:n

Bolag Efter Rutger Arnhults avsked har branschens mest uppmärksammade vd-stol nu fyllts sedan Joacim Sjöberg utsetts till vd för Castellum på permanent basis. För Fastighetssverige ger Joacim Sjöberg sin syn på nya rollen, perioden som tf vd, styrkan i att ha suttit i styrelsen för bolag och hur han ser på Castellums position nu och inför framtiden och vilka fastigheter bolaget kommer fokusera på framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige