Image
Johan Ericsson.
Johan Ericsson. Bild: Nyfosa

Johan Ericsson omböjer omval som styrelseordförande för Nyfosa

Bolag Johan Ericsson avböjer omval som styrelseordförande i Nyfosa AB. Ericsson kvarstår som styrelsens ordförande till årsstämman den 23 april 2024.
Publicerad den 22 September 2023

– Jag har informerat Nyfosas valberedning att jag avser att lämna Nyfosas styrelse i samband med nästa årsstämma. Jag avser att framgent fokusera på mitt ordförandeskap i Fastighetsbolaget Emilshus AB där jag också har en för mig betydande ägarandel. Därtill kommer en rad andra styrelseuppdrag, säger Johan Ericsson.
– Johan har varit ledamot av styrelsen sedan börsnoteringen i november 2018 och varit ordförande sedan maj 2019. Johan har med sin stora erfarenhet från fastighetstransaktioner bidragit till att bygga Nyfosas portfölj av fastigheter med starka kassaflöden i olika segment och marknader. Johan har lett styrelsearbetet på ett utmärkt sätt. Även om Johan fortsätter som ordförande till årsstämman med full kraft vill jag ta tillfället i akt att tacka honom för hans insatser, säger Johannes Wingborg, ordförande för valberedningen.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter NCC-försäljningen – så ser Nordstjernans framtida investeringsstrategi ut

Bolag Ax:son Johnson-ägda Nordstjernan fortsätter minska sitt innehav i bygg och fastigheter i och med försäljning av sex miljoner aktier, motsvarande 6,1 procent av kapitalet, i NCC till Obos. Bolagets vd Peter Hofvenstam berättar för Fastighetssverige varför man valt att minska exponeringen mot bygg och fastigheter och var man ser framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige