Image
Johan Skoglund, vd för JM.
Johan Skoglund, vd för JM. Bild: Sandra Birgersdotter Ek

JM:s vd Johan Skoglund går i pension

Bolag Efter 37 år i JM, varav 21 som verkställande direktör, har Johan Skoglund meddelat styrelsen att han beslutat gå i pension under 2024. Johan Skoglund kommer att lämna JM i juni 2024.
Publicerad den 20 December 2023

– Jag har arbetat hela mitt yrkesverksamma liv på JM. Det har varit fantastiskt intressant, inspirerande och lärorikt, men också krävande. Även om jag fortfarande trivs väldigt bra i rollen börjar det nu bli dags att planera och förbereda mig för tiden efter JM, säger vd och koncernchef Johan Skoglund.

– Johan Skoglund har genom sitt stora engagemang och goda ledarskap lett JMs resa från en bostadsutvecklare med fokus på Stockholm till den ledande nordiska bostadsutvecklare bolaget är idag. Genom sitt arbete har Johan Skoglund skapat förutsättningar för en fortsatt framgångsrik resa för JM. Styrelsen och jag vill rikta ett varmt tack till Johan för över tre decenniers mycket gott arbete och önska honom allt väl framåt, säger styrelsens ordförande Fredrik Persson.

Styrelsen kommer nu att initiera processen för att rekrytera en ersättare. Johan Skoglund kommer som längst att fortsätta som vd fram till och med den 1 juni 2024.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige