Image

JM säljer fastighet i Köpenhamn

Transaktioner JM har avtalat om försäljning av fastigheten Dagelökke Ege, Fredensborg. Affären uppgår till 20 miljoner kronor.
Publicerad den 23 Maj 2016

Fastigheten är belägen i Humlebæk 3,5 mil norr om Köpenhamn och utgörs av 34 byggrätter. I och med försäljningen av Dagelökke är JMs byggrättsportfölj i Danmark nu avvecklad.

– Försäljningen av Dagelökke är ett led i att fokusera vår utlandsaffär till Norge och uppbyggnad av vår verksamhet i Finland, säger Martin Asp, affärsenhetschef för JM Utland.

Tillträde och betalning sker under maj 2016. Försäljningen medför ett resultat om -23 miljoner kronor och kommer att redovisas under det andra kvartalet 2016 inom affärssegment JM Utland.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige