Image

JM-chef lämnar bolaget

Karriär Zdravko Markovski, affärsenhetschef på JM Bostad Stockholm, har sagt upp sig på egen begäran. Hans beslut han mognat fram under en längre tid. Sökandet efter en ersättare till Zdravko Markovski har inletts och kommer att meddelas separat. Tillsvidare upprätthålls ansvaret för affärsenheten av vd och koncernchef Johan Skoglund.
Publicerad den 3 April 2014
Zdravko Markovski. Bild: JM
Zdravko Markovski. Johan Skoglund. Bild: JM
Johan Skoglund.

- Jag beklagar att Zdravko har valt att lämna JM där han har varit en mycket värdefull och uppskattad chef och medarbetare under 27 år och medlem i koncernledningen i tolv år. Hans insatser har haft väsentlig betydelse för koncernens utveckling under lång tid. Samtidigt kan jag konstatera att vi har utmärkta förutsättningar att med kontinuitet leda vår viktiga bostadsverksamhet i Stockholm som står fortsatt stark, säger vd och koncernchef Johan Skoglund.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY