Image

JLL får uthyrningsuppdrag i Göteborg

Bolag Husvärden har valt Jones Lang Lasalle till uppdraget att hyra ut ytorna i kontorsfastigheten vid Nya Krokslätt som ska stå färdig i början av 2013.
Publicerad den 7 Mars 2011

Husvärden äger och förvaltar Krokslätts Fabriker i Mölndal. Området är ett dynamiskt företagsområde med ett 100-tal företag i en anrik miljö med värdefulla äldre fabriksbyggnader i kombination med helt ny byggnation.

Projektet Nya Krokslätt syftar till att förtäta och utveckla ett idag etablerat verksamhetsområde, bestående av till största delen kontor och utbildning, till ett samhälle i miniatyr med bostäder, service och arbetsplatser som möjliggör ett hållbart stadsliv. Genom att samordna och optimera lösningar för energi, kommunikation, service och trivsel kommer området bli klimatsmart i dess rätta bemärkelse.

– Det är fantastiskt spännande att vi fått förtroendet att få medverka i utvecklingen av Nya Krokslätt. Diskussionerna med företag som tar hållbarhet och klimatsmarta lösningar på största allvar är både stimulerande och utmanande, säger Christina Cedérus Olauson, ansvarig för uthyrningsuppdraget på Jones Lang Lasalle.

Det nya kontorshuset om cirka 12 000 kvadratmeter som beräknas stå färdigt i början av 2013 kommer ha en unik och identitetsskapande arkitektur. En modern klimatanpassad kontorsbyggnad i högsta standard, flexibla kontorslösningar och lokalstorlekar, ett mycket lättillgängligt läge och energismarta lösningar i alla delar är vad som erbjuds hyresgästerna i Nya Krokslätt.

Relaterade artiklar

Ämnen

Husvärden AB på Branschguiden

Husvärden är ett personligt fastighetsbolag som äger, utvecklar, bygger och förvaltar. De senaste åren har vi förädlat och förtätat området kring Krokslätts Fabriker i Mölndal där ca 100 företag sitter. Förutom flera nya kontorsfastigheter har vi även byggt ca 250 nya bostäder. Det är nu en integrerad stadsdel med kontor, bostäder och service. Här bygger också Husvärden det nya hotellet Quality Hotel The Weaver för hotellkedjan Nordic Choice Hotels. Med sitt höga torn är det ett landmärke som inrymmer 370 rum. Vi har även tagit steget in i Göteborg med Brygghuset p...

Läs mer om Husvärden AB på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här gör Stockholms hetaste cafékedja nästa etablering

Uthyrning Öppnar nytt på hajpade gatan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige