Image

JLL får uppdrag av Bonnier Fastigheter

Uthyrning Jones Lang Lasalle får i uppdrag att hitta hyresgäster till Bonnier Fastigheters Lokstallet 6 i Vasastan i Stockholm.
Publicerad den 18 April 2013
Lokstallet 6. Bild: Bonnier Fastigheter
Lokstallet 6. Robert Bolmgren. Bild: Privat
Robert Bolmgren. Sara Olsson. Bild: Jones Lang Lasalle
Sara Olsson.

Bonnier Fastigheter anlitar Jones Lang Lasalle som rådgivare vid uthyrning av kontorslokaler i fastigheten Lokstallet 6 i Vasastan i Stockholm.
Den nuvarande hyresgästen flyttar vid årsskiftet 2013/2014. Byggnaden kommer då att byggas om både interiört och exteriört. Dessutom planeras ytterligare ett plan på fastigheten vilket medför att den sammanlagda uthyrningsbara ytean blir 6 500 kvadratmeter.

Lokalerna kommer att vara klara för inflyttning i början av 2015.

– Vi är väldigt glada att ha fått förtroendet av Bonnier Fastigheter. Vi upplever att intresset för lokaler i attraktiva lägen utanför CBD är stort och arbetet med att identifiera nya hyresgäster är redan igång. Fastigheten erbjuder flexibla och yteffektiva lokaler i ett mycket attraktivt läge intill Sankt Eriksplan i Vasastan. Vi ser fram emot att bidra till en effektiv uthyrningsprocess för både fastighetsägare och hyresgäster, säger Sara Olsson och Robert Bolmgren på Jones Lang Lasalle.

Relaterade artiklar

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige