Image

JLL får uppdrag av Valad

Uthyrning Jones Lang Lasalle får rådgivnings- och uthyrningsuppdraget gällande Valads konceptfastighet Älvsjö 360 i Stockholm.
Publicerad den 28 April 2011
Annons
Image

Uthyrningsuppdraget gäller 22 000 kvadratmeter.

– Att få vara med från början och utveckla Älvsjö 360 och dess nya koncept känns mycket roligt, säger Karl Henrik Lenneryd, uppdragsansvarig på Jones Lang LaSalle.

- Vi kommer nu vara med och sätta Älvsjö på kontorskartan. Jag är övertygad om att de goda kommunikationerna till fastigheten och möjligheten att få skräddarsydda lokaler inom konceptet kommer att intressera många.

Tanken med Älvsjö 360 är att skapa en arbetsplats som är anpassad efter den nya tidens behov, där alla delar i hela livet ska fungera tillsammans. I Älvsjö 360 kommer det initialt att finnas förskola, gym och lunchmöjligheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige