Image

JLL får uthyrningsuppdrag vid Stockholms centralstation

Uthyrning Jones Lang Lasalle får i uppdrag av Jernhusen att hyra ut 8 000 kvadratmeter kontor vid Stockholms centralstation.
Publicerad den 7 Mars 2013
Annons
Image
Stockholms Centralstation. Bild: Jernhusen/Jones Lang Lasalle
Stockholms Centralstation.

Uppdraget avser uthyrning av sammanlagt 8 000 kvadratmeter kontorsyta i fastigheten Norrmalm 5:3, Stockholms centralstation. SJ har varit hyresgäst i fastigheten i 142 år och kommer att flytta under juni 2013. Fastigheten kommer därefter att utvecklas för att erbjuda mycket moderna kontor med en möjlig inflyttning för nya hyresgäster kring årsskiftet 2014/2015.

- Vi är väldigt stolta att ha fått förtroendet av Jernhusen. Kombinationen av fastighetens mycket goda läge i staden med moderna kontor i en anrik och vacker byggnad gör att vi är oerhört optimistiska att hitta nya hyresgäster. Vi ser verkligen fram emot att bidra till en effektiv uthyrningsprocess för både Jernhusen och nya hyresgäster, säger Robert Bolmgren, chef uthyrning kontor på Jones Lang Lasalle.

- Jones Lang Lasalles strukturerade uthyrningsprocess och breda kontaktnät gör dem till en lämplig partner för oss när vi nu går vidare med utvecklingen och uthyrningen av kontoren på Centralstationen, säger Martin Lindgren, chef försäljning handel och kontor på Jernhusen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsbolaget på frammarsch i textilstaden

Bolag Delar av Borås centrum står inför en spännande utveckling de närmaste åren då Pulsen Fastigheter ska förtäta med närmare 60 000 kvadratmeter bostäder och kommersiella ytor. Nyligen avslutades samrådet för den detaljplan som håller på att tas fram, och här berättar Pulsens vd Christer Södeliden mer om planerna för området – och hur bolaget siktar på att växa i övrigt framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.