Image
Jeeves flyttar till Atollen.
Jeeves flyttar till Atollen. Bild: Castellum

Jeeves flyttar till Atollen

Uthyrning Jeeves, helhetsleverantör av molnbaserade affärssystemslösningar (ERP) för medelstora företag, flyttar till nya lokaler i Atollen i Jönköping.
Publicerad den 7 Maj 2019
Annons
Image

I sommar flyttar Jeeves in på plan fem i Atollen hos Castellum.
– Efterfrågan på våra tjänster inom digitalisering ökar och vi har därför sett över vårt behov av utökade och mer anpassade lokaler för våra konsulter i Jönköping. Vi har de senaste åren haft en närmast explosiv tillväxt i regionen då vi fyrdubblat personalstyrkan sedan vi flyttade in i vår tidigare lokal. Nu kan vi ta emot ytterligare nya kollegor i den nya lokalen, som passar våra behov och företagskultur! Vi har redan ett bra samarbete med Castellum så vi är glada att kunna fortsätta vår resa tillsammans. En avgörande faktor när vi valde Atollen var det attraktiva läget och att vi har kunnat sätta vår prägel på lokalerna. Området kring Munksjön är också oerhört vackert med fina rekreationsområden. Atollen fantastiska läge och Castellums engagemang för att vi skulle få till den optimala lösningen fällde avgörandet, säger Jens Wiik, Regional Service Manager på Jeeves.
– Det känns fantastiskt bra att vi även får vara en del i Jeeves fortsatta satsning när de nu väljer att flytta till Atollen i sommar. Jeeves passar väl in i kvarteret, de är ett nyskapande och kreativt bolag som ser fördelarna med att ha sitt kontor i ett attraktivt läge mitt i city, säger Björn Pellnor, kommersiell förvaltare på Castellum i Jönköping.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY