Image

J E Group säljer i Helsingborg

Transaktioner Helsingborgsbaserade J E Group Holding säljer fastigheten Kruthornet 3 i Helsingborg, via bolagsaffär, till ett privat fastighetsföretag.
Publicerad den 3 September 2013
Kruthornet 3. Bild: Relier
Kruthornet 3. Kruthornet 3. Bild: Relier
Kruthornet 3.

Fastigheten Kruthornet 3 är en industribyggnad med kontor och lager belägen på Garnisonsgatan 52 i Helsingborg. Byggnaden uppfördes år 2009 och har en yta av 3 061 kvadratmeter, hela fastigheten är fullt uthyrd till fyra välrenommerade företag.

Köpeskillingen för fastighetsvärdet är 27 miljoner kronor utan avdrag för latent skatt, tillträde sker 15 oktober 2013.

J E Group Holding äger flera liknande nybyggda fastigheter i Helsingborg på Väla Södra. De uppför i år ytterligare cirka 9 000 kvadratmeter kontor och lager, samt har nybyggnadsplaner på liknande omfattning för år 2014.

- Då vi är i en expansiv fas och bygger flera nya fastigheter med lager och kontor på Väla Södra så passar det bra att sälja denna fastighet på Berga. Då kan vi fokusera på våra nya projekt, säger Jacob Olsson, vd för J E Group Holding.

Relier – Real Estate Advisor har förmedlat transaktionen.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige