Image

IT-företag till Diös i Sundsvall

Uthyrning I början av oktober flyttar IT- och dokumentlösningsföretaget Koneo in i nya lokaler i företagshuset Metropol i Sundsvall.
Publicerad den 17 Maj 2018
Företagshuset Metropol. Bild: Diös
Företagshuset Metropol.

Företagshuset Metropol i Sundsvall ligger mitt i det expansiva Campusområdet på Universitetsallén i direkt anslutning till Mittuniversitetet. Interiört genomgick huset en stor förvandling våren 2002 och Diös fortsätter utvecklingen av huset med ytterligare modernisering. I Metropol finns ett 60-tal olika företag från nystartade enmansföretag till stora internationella koncerner. Här har också Diös Sundsvall sitt kontor.

Nu flyttar alltså IT- och dokumentlösningsföretaget Koneo in. Koneo finns på ett 30-tal platser i Sverige och erbjuder support, specialistkompetens och effektiva IT-tjänster. På kontoret i Sundsvall arbetar cirka 45 medarbetare.

– Vi ser fram emot att få hälsa Koneo välkommen till Metropol. Utvecklingen av huset med båda nya företagsetableringar och en attraktivare miljö känns såklart jättebra. Närheten till universitet skapar också förutsättningar för spännande samarbeten framöver säger Jenny Svensson, förvaltare, Diös Sundsvall.

– I takt med att våra behov gällande kontorslokaler förändrats över tid upprättade vi en kravspecifikation på en modern och attraktiv arbetsplats och "stressfri" tillgång till parkering för våra medarbetare, kunder och samarbetspartners. Tillsammans med vår företagskultur utgör det grunden för kreativitet, samarbete och engagemang. Vi hade även önskemål om tillgång till fastighetsgemensamma tjänster och service som restaurang, reception, större konferensrum/auditorium samt en närhet till andra företag under samma tak, som vi vet skapar ett affärsdrivet klimat och där vi som hyresgäster kan bygga nätverk med andra företagare. Från första kontakten med Diös har vi känt oss omhändertagna och vi har genom hela processen känt att de har gjort sitt yttersta för att kunna realisera våra behov, säger Ola Holmgren, platschef, Koneo Sundsvall.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige