Image

Infra City-affären: Vencom Property Partners lämnar över

Bolag Som en naturlig följd av att Profi i förra veckan köpte Infra City överlämnar Vencom Property Partners nu ansvaret för den fortsatta utvecklingen av området.
Publicerad den 11 Mars 2013
Infra City. Bild: Vasby.se
Infra City.

Vencom var partner och medinvesterare till Orion European 2 Investments i Infra City. Man har utvecklat och förvaltat Infra City under de senaste sju åren.

- Vi har haft ett mycket bra samarbete med Orion under de gångna åren, men är samtidigt glada över att lämna över ansvaret för Infra City till Profi som jag är övertygad om kommer att fortsätta den positiva utvecklingen av Infra City under de kommande åren, säger Johan A. Gustafsson, ordförande i Vencom Property Partners.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastator-toppen om krisbolagets utsatta läge

Bolag Med ett Fastator som redovisar minskat substansvärde, minskande omsättning och en ökande rörelseförlust har styrelseledamoten och tillförordnade vd:n Björn Rosengren inga svårigheter att hålla sig för skratt. Fastighetssverige fångade upp honom för att få hans syn på bolagets framtid.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige