Image

Ikano Bostad köper 680 lägenheter

Transaktioner Ikano Bostad förvärvar sex bostadsfastigheter med 680 lägenheter i Västerås. Fastigheterna ligger i områdena Hammarby, Gideonsberg och Vallby. Säljare är Rutger Arnhult-ägda M2 Gruppen.
Publicerad den 9 Augusti 2011

– Detta förvärv passar väl in i Ikano Bostads strategi att utveckla, bygga och äga bostäder i tillväxtområden. Det känns bra att vi kan öka vårt ägande i Västerås och efter förvärvet äger vi 1 700 lägenheter i Västerås. Fastigheterna är väl underhållna och vi ser en god utvecklingsmöjlighet i beståndet. Inom en snar framtid hoppas vi kunna erbjuda nyproducerade bostäder i Västerås liksom vi gör på våra övriga marknader, säger Robert Jaaniste, vd för Ikano Bostad.

Efter förvärvet äger Ikano Bostad 4 800 hyreslägenheter och har 600 lägenheter under produktion.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige