Image

Ica anlitar Optimal i Norrland

Bolag Ica Fastigheter anlitar Optimal för uthyrning av ett antal kommersiella lokaler i Norrland. I första hand avser uppdraget orterna Sundsvall, Härnösand, Luleå och Haparanda.
Publicerad den 31 Juli 2012
Bild: Optimal

-Norrland är stort och att arbeta i den regionen kräver lokalkännedom och närvaro, vilket vi har. Det känns verkligen bra att vår satsning på att etablera oss i Norrland bär frukt, säger Kenneth Christensen, vd på Optimal.

-Vi har kännedom och resurser för att jobba med Norrlandsregionen. Vi ser nu fram emot att tillsammans med vår uppdragsgivare skapa lönsamma butiksytor i respektive fastighet, säger Lena Wikman, ansvarig för Optimals Norrlandskontor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Styrelsesammansättning à la Mindus: Så här har fastighetsbolagen avkastat

Bolag Äger ledamöterna aktier för mer än fem gånger årsarvodet? Och leder ett större ägande hos ledamöterna till högre avkastning? David Mindus lyfte frågan i sitt hyllade vd-ord i Sagax årsredovisning. Vi har undersökt hur det ser ut i fastighetsbolagen – och hur avkastningen har varit för de olika kategorierna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY