Image

Hufvudstaden hämtar CFO från Oscar Properties

Bolag Ingvor Sundbom har utsetts till ny CFO på Hufvudstaden. Ingvor Sundbom kommer även att ingå i Hufvudstadens koncernledning.
Publicerad den 23 Oktober 2015

Datum för tillträde är ännu inte fastställt. Ingvor Sundbom är civilekonom och har en lång och gedigen erfarenhet från flera ledande befattningar inom både den svenska och den internationella finans- och fastighetsbranschen.

Ingvor kommer närmast från tjänsten som CFO hos det börsnoterade fastighetsbolaget Oscar Properties. Dessförinnan var hon under sju år CFO på Bonnier Fastigheter AB.

– Vi är väldigt glada över att Ingvor väljer att börja hos oss. Med sin breda och djupa fastighetskompetens kommer hon på ett värdefullt sätt bidra till att Hufvudstaden fortsätter att utvecklas mot uppsatta mål, säger Ivo Stopner, verkställande direktör på Hufvudstaden.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de hetaste rekryteringarna under Q3

Karriär En rad tunga poster i fastighetsbranschen har tillsatts under årets tredje kvartal. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste Q3-rekryteringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige