Image
Fightbox öppnar på Kungsgatan i Stockholm.
Fightbox öppnar på Kungsgatan i Stockholm. Bild: Hufvudstaden

Hufvudstaden fortsätter fylla upp på Kungsgatan

Uthyrning Under våren 2020 öppnar träningskonceptet Fightbox i Hufvudstadens fastighet på Kungsgatan i centrala Stockholm.
Publicerad den 18 December 2019
Annons
Image

Med inspiration från de hetaste koncepten i New York och Los Angeles har Fightbox byggt upp sin framgångssaga under fyra år. I dag driver de verksamhet i Slussen och S:t Eriksplan.
– Vi är extremt glada över att få öppna på denna adress, under fyra år har vi väntat på den här möjligheten. Att få utveckla vår verksamhet med de förutsättningar den här lokalen ger oss är obeskrivligt motiverande. Vi kan knappt vänta på att få ge Stockholmarna den mest kompletta tränings-upplevelsen på marknaden, säger André Bånghäll, Marknadsansvarig, Fightbox.

I den nya enheten kommer Fightbox bredda konceptet ytterligare och erbjuda sina kunder större ytor och möjlighet till egenträning.
– Vi är mycket glada över att Fightbox väljer en av Hufvudstadens fastigheter på Kungsgatan för sin nästa etablering. Fightbox träningskoncept stärker vårt kunderbjudande och bidrar till att ytterligare utveckla Kungsgatan som central mötesplats mitt i city, säger Emanuel Westin, chef för affärsutveckling butik på Hufvudstaden.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hallengren om konkurserna i beståndet och förvärvsplanerna

Bolag Wihlborgs levererar ett stabilt resultat under rådande omständigheter och balansräkningen är fortsatt stark. Företagets vd Ulrika Hallengren berättar för Fastighetssverige hur de upplever corona i sin vardag, hur det ser ut med konkurser bland hyresgästerna och vilka förvärv de gärna gör.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY