Image

Hufvudstaden förstärker i Göteborg

Karriär Hufvudstaden förstärker sin retailkompetens i Göteborg genom att rekrytera Cathrine Söderström.
Publicerad den 11 April 2013
Cathrine Söderström. Bild: Hufvudstaden.
Cathrine Söderström.

Cathrine Söderström kommer närmast från TAM Retail och innan dess från Centrumutveckling. Hon har erfarenhet inom konceptutveckling, varumärken, kommersiell projektledning samt uthyrning. Några exempel på detta är bland annat Palladium-projektet i Göteborg och Caroli City-projektet i Malmö. Hennes roll blir att utveckla och förädla detaljhandeln i Hufvudstadens fastighetsbestånd i Göteborg.

- Denna rekrytering är helt i linje med vår affärsidé att erbjuda kontors- och butikslokaler i Stockholms och i Göteborgs allra mest attraktiva lägen. Vi är mycket glada att Cathrine börjar hos oss och därmed får vi ett ökat fokus på detaljhandel i Göteborg, säger Daniel Massot, chef för affärsområde Göteborg på Hufvudstaden.

- Jag ser fram emot min nya tjänst på Hufvudstaden och att få arbeta med att utveckla fastighetsbeståndets höga kvalitet samt verka för en positiv utveckling av cityhandeln, säger Cathrine Söderström, nytillträdd Affärsutvecklingschef Butik i Göteborg.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige