Image
Marianne Wadefalk.
Marianne Wadefalk. Bild: Kristin Lidell

HSB Göteborg rekryterar från Riksbyggen

Bolag Marianne Wadefalk har rekryterats som ny chef för HSB Göteborgs administrativa förvaltning. Hon har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från rollen som marknadsområdeschef på Riksbyggen.
Publicerad den 13 Oktober 2022

Marianne Wadefalk började sin nya tjänst på HSB Göteborg den 1 oktober. Som chef för den administrativa förvaltningen kommer hon att samordna och leda det strategiska arbetet inom verksamhetsområdet, som innefattar ekonomisk förvaltning, avdelningarna ombyggnad respektive energi samt förvaltargruppen.

Det pågår just nu ett omfattande omställningsarbete inom HSB och en viktig del i arbetet blir att stötta utvecklingen och implementeringen av nya digitala verktyg och tjänster. I takt med att digitaliseringen genomförs behöver nya arbetssätt införas och kompetensutveckling ske inom verksamheterna, samtidigt som lönsamhet och kundrelationer efterlevs.
– Vi är väldigt glada att Marianne Wadefalk ansluter till oss på HSB. Hon kommer att leda den administrativa förvaltningen genom en spännande utvecklingsresa. Med sin kompetens och långa erfarenhet från branschen passar hon perfekt för rollen, säger Kristian Isberg, affärsområdeschef bygg, fastighet och förvaltning på HSB Göteborg.

Marianne Wadefalk kommer närmast från Riksbyggen där hon under de senaste fyra åren arbetat som marknadsområdeschef. Dessförinnan har hon arbetat inom Västra Götalandsregionen, bland annat med projektet framtidens arbetsplats och planeringen av nya Regionens hus i Göteborg och Skövde. Hon har också en bakgrund från HSB Göteborg där hon tidigare arbetat under sex år, bland annat som kontorsansvarig.
– Det händer väldigt mycket spännande inom den administrativa förvaltningen och vi behöver hantera digitaliseringen och utvecklingen av nya tjänster väl för att vara konkurrenskraftiga i framtiden. Jag ser verkligen fram emot att leda arbetet inom affärsområdet och skapa mervärde för HSB:s medlemmar och kunder, säger Marianne Wadefalk.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige