Image

HSB Göteborg rekryterar fastighetschef

Karriär HSB Göteborg förstärks med en helt ny tjänst. Kristian Isberg blir fastighetschef med ansvar för att utveckla och utöka HSB Göteborgs hyresbestånd. Han kommer närmast från tjänsten som projektutvecklingschef på Egnahemsbolaget där han drivit frågor kring bostadsutveckling.
Publicerad den 20 Augusti 2015
Kristian Isberg. Bild: HSB Göteborg
Kristian Isberg.

- Vi är mycket nöjda med att lyckats knyta Kristian till oss, hans kompetens kommer väl till pass när vi ska öka vårt innehav av hyreslägenheter, säger Lars Göran Andersson, vd för HSB Göteborg.

HSB ser idag en stadig ökning av unga som väljer att bospara i HSB för att få en möjlighet till ett eget hyreskontrakt. För att möta behovet väljer HSB nu att växla upp och anställa en fastighetschef. Kristian Isberg kommer att arbeta med att utveckla och säkerställa hög kvalitet i befintligt hyresbestånd samt att utöka antalet attraktiva hyresfastigheter genom förvärv.

- Det som motiverar mig är framförallt möjligheten att få arbeta strategiskt med att utöka HSB:s bestånd av hyresfastigheter. Som jag ser det kommer detta att ske huvudsakligen genom förvärv men vi kompletterar gärna portföljen med även nyproduktionsprojekt. Fokus blir att möta bospararnas önskningar och detta genom att investera i bra hyresfastigheter i de områden där de vill bo, säger Kristian Isberg, fastighetschef på HSB Göteborg.

Kristian Isberg startade sin anställning den 3 augusti 2015 och tillhör affärsledningen på HSB Göteborg.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Weiss rankar de politiska partiernas bostadspolitik

Sverige Veidekkes Lennart Weiss är en av landets mest profilerade bostadsdebattörer: Gammal socialdemokrat, men när han nu rankar partiernas bostadspolitik hamnar hans parti långt ner. Här är hela Lennart Weiss ranking.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY