Image

HSB Göteborg rekryterar fastighetschef

Karriär HSB Göteborg förstärks med en helt ny tjänst. Kristian Isberg blir fastighetschef med ansvar för att utveckla och utöka HSB Göteborgs hyresbestånd. Han kommer närmast från tjänsten som projektutvecklingschef på Egnahemsbolaget där han drivit frågor kring bostadsutveckling.
Publicerad den 20 Augusti 2015
Kristian Isberg. Bild: HSB Göteborg
Kristian Isberg.

- Vi är mycket nöjda med att lyckats knyta Kristian till oss, hans kompetens kommer väl till pass när vi ska öka vårt innehav av hyreslägenheter, säger Lars Göran Andersson, vd för HSB Göteborg.

HSB ser idag en stadig ökning av unga som väljer att bospara i HSB för att få en möjlighet till ett eget hyreskontrakt. För att möta behovet väljer HSB nu att växla upp och anställa en fastighetschef. Kristian Isberg kommer att arbeta med att utveckla och säkerställa hög kvalitet i befintligt hyresbestånd samt att utöka antalet attraktiva hyresfastigheter genom förvärv.

- Det som motiverar mig är framförallt möjligheten att få arbeta strategiskt med att utöka HSB:s bestånd av hyresfastigheter. Som jag ser det kommer detta att ske huvudsakligen genom förvärv men vi kompletterar gärna portföljen med även nyproduktionsprojekt. Fokus blir att möta bospararnas önskningar och detta genom att investera i bra hyresfastigheter i de områden där de vill bo, säger Kristian Isberg, fastighetschef på HSB Göteborg.

Kristian Isberg startade sin anställning den 3 augusti 2015 och tillhör affärsledningen på HSB Göteborg.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige