Image

Egnahemsbolaget rekryterar från NAI Svefa

Karriär Egnahemsbolaget förstärker sin affärsutveckling med Kristian Isberg från NAI Svefa, som i sin nya roll kommer att arbeta med strategiska frågor kring nybyggnation.
Publicerad den 27 Augusti 2013
Kristian Isberg. Bild: Egnahemsbolaget.
Kristian Isberg.

Rekryteringen av Kristian Isberg är ett led i Egnahemsbolagets långsiktiga förändringsarbete för att möta utmaningarna på Göteborgs bostadsmarknad. Han tillträder en nyinrättad funktion och kommer att vara ett stöd till ledningen och utvecklingsavdelningen i strategiska frågor kring nybyggnation, försäljning med mera. Kristian Isberg ingår i Egnahemsbolagets ledningsgrupp.

Egnahemsbolaget bygger och säljer småhus och bostadsrätter i Göteborg. Bolaget startade för 80 år sedan som en del av egnahemsrörelsen och ingår numera i Framtidenkoncernen, som ägs av Göteborgs Stad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige