Image

Hotelloperatör klar i Perukmakaren

Uthyrning Svenska Turistföreningen har tecknat avtal med Vasakronan om 2 000 kvadratmeter i kvarteret Perukmakaren i centrala Göteborg.
Publicerad den 9 Mars 2012

STF Göteborg City Hotell och Vandrarhem ska drivas av STF och i samarbete med Vasakronan skapas nu ett knappt hundratal två-, tre- och fyrbäddsrum med många smarta lösningar.

Kristina Pettersson Post, chef region Göteborg, Vasakronan, kommenterar beslutet att bygga hotell:
-Det känns fantastiskt att få göra den här satsningen tillsammans med STF. I Göteborg finns redan ett brett utbud av hotell som erbjuder sina gäster en väldigt hög standard. Genom smarta rumslösningar har STF och vi lyckats få till ett bekvämt och prisvärt alternativ som kommer att locka både STF-medlemmen och den prismedvetna affärsresenären. Det här hotellet fyller ett segment som inte finns på Göteborgs marknad idag.

Hotellet kommer även att miljöklassas enligt Leed och blir därmed ett av de första i Sverige.

-Hotellet kommer att stå klart sommaren 2013. Då kan Göteborgs besökare boka ett centralt beläget, bekvämt och prisvärt boende som ger dem både skön och grön sömn, menar Kristina Pettersson Post.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige