Image

Hemsö rekryterar två nyckelpersoner

Karriär Hemsö rekryterar Fredrik Alvarsson som regionchef för Hemsö Syd och Peter Alvemur som kommer att arbeta med projektutveckling över hela Sverige.
Publicerad den 2 Mars 2011
Peter Alvemur. Bild: Hemsö. Bild: Hemsö
Peter Alvemur. Bild: Hemsö. Fredrik Alvarsson. Bild: Hemsö. Bild: Hemsö
Fredrik Alvarsson. Bild: Hemsö.

Fredrik Alvarsson är ingenjör från Lunds Universitet och kommer senast från NCC där han framgångsrikt arbetade med projektutveckling. Han har också erfarenhet av uthyrning och förvaltning från både Vasakronan och Kungsleden.

Peter Alvemur kommer att arbeta med projektutveckling över hela Sverige. Peter är fastighetsekonom från KTH och har under de senaste sex åren arbetat med projekt- och fastighetsutveckling i sin roll som vd för Q-gruppen Fastighets AB. Dessförinnan arbetade han med fastighetsutveckling och byggrelaterade frågor på Granen Fastighetsutveckling AB.

- Intresset för att börja hos oss är stort, något jag inte är förvånad över. Med en historia som divisionen Publika Fastigheter inom Kungsleden var vi tidigt ute med att helt fokusera på lokaler för samhällsservice. Vi kan nog påstå att vi initierat en ny kategori av fastighetsföretag och att vara pionjär är något som de flesta vill uppleva säger Hemsös vd Per Berggren.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige