Image
Hemsö, med vd Nils Styf, nyanställer till flera olika roller.
Hemsö, med vd Nils Styf, nyanställer till flera olika roller. Bild: Hemsö

Hemsö nyanställer till flera roller

Karriär Hemsö rekryterar ny transaktionschef och ny kommunikationschef samt två nya medarbetare inom projektutveckling. Hemsö gör dessutom en satsning inom innovation och digitalisering och har nyligen anställt en innovationsledare och en digitaliseringschef.
Publicerad den 16 April 2020

Ny transaktionschef blir Staffan Arwidi som kommer från Vasakronan där han arbetat de senaste 12 åren i en roll som senior investment manager. Som ny kommunikationschef har Åsa Thoft anställts. Hon kommer närmast från en roll som kommunikationschef på If försäkring och har tidigare haft en motsvarande roll på NCC i fem år.

– Vi är glada över att få två erfarna chefer till oss. Staffan med sin långa erfarenhet av fastighetstransaktioner och Åsa med sin breda kompetens inom strategiskt kommunikationsarbete blir båda ett viktigt tillskott i vår ledningsgrupp, säger Nils Styf, vd på Hemsö.
Vi fortsätter stärka vår projektutveckling och återanställer Jonas Jalkander som senior projektutvecklare. Han har tidigare arbetat sju år på Hemsö som regionchef och är nu tillbaka efter två år som fastighetschef på K2A. Åsa Östman är nyanställd projektledare men har tidigare även arbetat som extern konsult i drygt två år åt Hemsö.

På helt nya roller har Malin Boman anställts som innovationsledare och Fredrik Hörnsten som digitaliseringschef. Malin kommer närmast ifrån konsultbolaget ITCH där hon var Business Designer. Fredrik Hörnsten kommer också från konsultvärlden och senast från Decerno där han var COO.

– I rådande tider känns det meningsfullt att kunna rekrytera flera nya medarbetare som breddar vår kompetens på flera områden. Det är viktigt att vi fortsätter stötta den offentliga sektorn då kommunerna står inför stora utmaningar. Efterfrågan på nyproduktion av framförallt skolor och äldreboenden växer och vi har nu möjlighet att driva den utvecklingen framöver. Innovation och digitalisering blir även viktiga komponenter i vårt fortsätta arbete, säger Nils Styf.

Staffan Arwidi och Åsa Thoft tillräder sina tjänster innan sommaren och övriga medarbetare har nyligen tillträtt sina anställningar.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Största försäljningarna i offentlig sektor

Lista Under nuvarande mandatperiod har offentlig sektor sålt fastigheter för cirka 48 miljarder kronor, vilket motsvarar drygt fem procent av den totala transaktionsvolymen. Här presenterar Fastighetssverige en lista på de 15 största affärerna som gjorts under 2021 och hittills under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige