Image
Bild: Peo Bengtsson

Här är våningen med Sveriges högsta prislapp

Bostäder Just nu ligger en våning ute till salu på mäklarfirman ESNY:s hemsida. Utgångspriset, om man köper hela våningen, är satt till 67 miljoner kronor.
Publicerad den 6 December 2011
Bild: Peo Brogren
Bild: Peo Bengtsson
Bild: Peo Bengtsson
ESNY har just nu en våning ute till salu för hela 67 miljoner kronor. Bilder: Peo Bengtsson. Bild: Peo Bengtsson
ESNY har just nu en våning ute till salu för hela 67 miljoner kronor. Bilder: Peo Bengtsson. Ninna Carlson. Bild: ESNY. Bild: ESNY
Ninna Carlson. Bild: ESNY.

Det handlar om en vindsvåning på hela 480 kvadratmeter på Torstenssonsgatan nära Strandvägen och Djurgården.

Men det är inte säkert att det blir en ensam köpare på hela ytan, det kan också bli så att ESNY säljer vindsvåningen som två eller tre något mindre vindsvåningar.

I dag består ytan i stort sett av en utröjd råvind, men redan i början av nästa år påbörjas arbetet med att göra om ytan till exklusiva våningar.

Enligt den ansvariga mäklaren Ninna Carlson på ESNY är intresset stort.
- Vi har haft ett antal visningar och jag bedömer intresset som relativt stort för det här objektet. Det är naturligtvis ett av de absolut mest exklusiva objekten som jag har haft till försäljning, men det finns alltid folk som är intresserade och har möjlighet att förverkliga sina drömmar med ett sådant här boende, säger Ninna Carlson.

Bygglovet beräknas vara klart strax före jul och därpå startar produktionen och våningen eller våningarna beräknas vara inflyttningsklara senast i december 2012.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är arkitektbolagen med flest projekt och högst intäkter

Bolag Arkitektbranschen har drabbats hårt av lågkonjunkturen, men nu kan en vändning vara på gång. Det visar en ny rapport från Tendium och Byggfakta som Fastighetssverige tagit del av. Här kan du bland annat läsa om vilka arkitektbolag som toppar listorna över antal projekt och högst intäkter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige