Image

Här är Logistic Contractors första projekt i Norge

Bolag Logistic Contractor har tecknat avtal med Postnord om att uppföra en terminal på 6 500 kvadratmeter i Trondheim i Norge. Projektet är Logistic Contractors första i Norge, en marknad där företaget nu satsar stort på att etablera sig.
Publicerad den 14 Augusti 2015
Logistic Contractor ska bygga en ny terminal åt Postnord i Trondheim i Norge. Bild: Logistic Contractor
Logistic Contractor ska bygga en ny terminal åt Postnord i Trondheim i Norge.

– Efter att ha haft ögonen på den norska marknaden under en längre tid etablerade Logistic Contractor ett dotterbolag i Oslo tidigare i år. Det är oerhört positivt att vi i direkt anslutning till detta nu också kan inleda byggandet av vår första logistikanläggning i Norge. Vårt mål är att på sikt etablera oss som en betydande aktör på den norska logistikmarknaden och vi är övertygade om att vi har en attraktiv produkt att erbjuda, berättar Christoffer Bööj, projektutvecklare på Logistic Contractor.

– Den terminal vi nu bygger baseras på Logistic Contractors standardkoncept men anpassas efter kundens behov. Bland annat förses båda långsidorna med lastgårdar för rationell hantering av större mängder gods. Vi bygger också kontorslokaler på ett entresolplan, säger han.

Byggnationen inleds efter sommaren och terminalen ska lämnas över till Postnord i augusti 2016.

Logistic Contractor etablerade sig nyligen också i Danmark.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige