Image

Logistic Contractor öppnar kontor i Danmark

Bolag Logistic Contractor, som ingår i Wästbygg Gruppen, fortsätter sin satsning i Skandinavien. Efter Norge etablerar man sig nu även i Danmark.
Publicerad den 10 Augusti 2015
Logistic Contractor, som är en del av Wästbygg Gruppen, etablerar sig i Danmark. 
 – Vi ser goda möjligheter där för den specialkompetens som Logistic Contractor har inom utveckling och byggnation av rationella logistikanläggningar, säger Jörgen Andersson Bild: Wästbygg Gruppen
Logistic Contractor, som är en del av Wästbygg Gruppen, etablerar sig i Danmark. – Vi ser goda möjligheter där för den specialkompetens som Logistic Contractor har inom utveckling och byggnation av rationella logistikanläggningar, säger Jörgen Andersson

Logistic Contractor är en av Sveriges största byggare av logistikanläggningar. Efter att under tio års tid ha byggt och utvecklat stora logistikfastigheter i Sverige fokuseras nu på en större, skandinavisk marknad. Tidigare i år etablerades ett dotterbolag i Norge. Nu står Danmark på tur.

– Direkt efter sommaren inleder vi bearbetningen av den danska marknaden. Vi ser goda möjligheter där för den specialkompetens som Logistic Contractor har inom utveckling och byggnation av rationella logistikanläggningar. Precis som i Norge gör vi det genom att bygga upp en organisation på plats för att komma närmare den danska marknaden och visa för de potentiella kunderna att vi är i Danmark för att stanna, säger Jörgen Andersson, vice koncernchef i Wästbygg Gruppen.

Som ansvarig för införsäljningen på den danska marknaden har Mads Rohde rekryterats. Han har tidigare arbetat med fastighetsutveckling både i Sverige och Danmark.

– Vi är mycket glada över att ha fått Mads Rohde ombord. Hans erfarenhet av såväl den danska som den svenska bygg- och fastighetsbranschen blir en viktig faktor i arbetet med att ta marknadsandelar och göra Logistic Contractors varumärke känt i Danmark.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hållbarhetschefen: "Vi kan inte lagstifta engagemang"

Bolag Det är frivilligheten som gör platssamverkan lyckad. Det menar Mia Häggström, hållbarhetschef på Fabege. Just nu pågår en statlig utredning för en lagstiftning som undersöker frågan om att göra platssamverkan obligatoriskt för att öka tryggheten i den byggda miljön och arbeta brottsförebyggande. – Risken är att det blir ineffektivt och dyrt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige