Image

Här är Årets kvinnliga förebild

TÄVLING Utmärkelsen "Årets kvinnliga förebild i fastighetsbranschen 2009" går till Kicki Björklund, vd för Sigtunafastigheter. Christer Jansson, vd för Fastighetsägarna Stockholm, delade ut priset på onsdagen under en ceremoni på Stockholm Business Arena.
Publicerad den 17 September 2009

Kicki Björklund är 53 år och teknologie doktor. Genom sin forskning på KTH fick hon upp intresset för fastighetsförvaltning. Hon lämnade KTH för ett arbete som affärsområdeschef på John Mattson. Där stannade hon tills hon tillträdde som vd på Sigtunahem i våras.

Juryns motivering lyder:

"Kicki Björklund får priset för sitt brinnande engagemang för att utveckla fastighetsbranschen, sin vilja att dela med sig av sin kompetens och sina erfarenheter, sin förmåga att omsätta sina akademiska kunskaper i praktisk handling och sin outsinliga energi och starka drivkraft."

Det är sjätte gången som utmärkelsen delas ut till en kvinna som har ett genuint engagemang för fastighetsfrågor, värnar om branschens anseende och arbetar för dess utveckling.

Priset är en check på 15 000 kronor att användas till valfri resa.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige